MAC Jeans

MAC: Vind jouw perfecte MAC Jeans! Bij het ontwerpen van de MAC Jeans was de insteek om de eerste perfect zittende jeans te introduceren. De pasvorm van de MAC Jeans is onovertroffen en er wordt alleen met het beste materiaal gewerkt, waarbij toch de prijs scherp in de gaten wordt gehouden.

Over MAC Jeans

MAC Jeans biedt allerlei soorten kleding aan, maar staat sinds 1973 vooral bekend om haar broeken voor zowel dames als heren met de perfecte pasvorm voor diverse lichaamstypen.  Het kledingmerk Mac staat voor nette jeans met een mooie pasvorm. MAC kleding is voor vrouwen die er goed uit willen zien en kwaliteit belangrijk vinden. Deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dat klanten terug willen blijven komen. En dat blijkt uit het feit dat er elke zes seconden ergens in Europa een MAC-broek wordt verkocht!

Collectie & Pasvorm

Mac broeken zijn altijd van uitstekende kwaliteit en passen perfect in het modebeeld van nu. De MAC collectie bestaat uit verschillende modellen jeans: bootcut, slim fit, relaxed fit en straight leg. Een bootcut jeans sluit nauw aan rond de bovenbenen en billen, maar wordt iets wijder vanaf de knieën tot de enkels. Dit model jeans staat vrijwel iedereen. Volle heupen lijken er slanker door, terwijl iele kuiten voller lijken. Een bootcut jeans is heel geschikt om laarzen onder te dragen, die je overigens ook via onze website kunt kopen. Een slim fit jeans is een strakke spijkerbroek die wijder valt dan een skinny jeans. In een slim fit jeans lijken je benen langer. De relaxed fit jeans zijn, de naam zegt het al, heel relaxed en comfortabel. Ze zitten iets losser bij de dijen. Dit model is geschikt als je niet extreem groot of klein bent en gesteld bent op comfort. Een straight leg jeans heeft, zoals ook al uit de naam blijkt, rechte pijpen. Deze jeans is te combineren met vrijwel alles!