Over Juffers

De collectie is trendy maar ook casual, net even anders dan anders

Vindt u het prettig wanneer één van onze mode adviseurs u ontvangt, zo nodig voorwerk verricht en u begeleidt door het enorme mode aanbod, dan kunt u gebruik maken van onze "personal dresser" service. Wij bieden deze service aan van maandag tot en met vrijdag. Reserveringen minimaal 2 werkdagen voor het geplande bezoek. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Op basis van uw voorkeuren zoeken wij naar de juiste adviseur. Maar u kunt natuurlijk ook uw voorkeur voor een bepaalde adviseur.

Vermaak service

Wij brengen onze kleding naar vakkundige coupeuses om een optimale pasvorm te garanderen. 

Spaarkaart

Bij Juffers krijgt u een gratis digitale spaarkaart. Dit is heel handig want u kunt uw spaarkaart nooit meer vergeten. Met de digitale spaarkaart van Juffers spaart u bij al uw aankopen punten, staat u punten totaal op 20 (dat is bij een besteding van € 500,-) dat ontvangt u automatische een cadeaubon van € 25,- thuis. Als kaarthouder wordt u bovendien op de hoogte gehouden van de laatste trends op modegebied. Ook wordt u als eerste geïnformeerd over speciale aanbiedingen, voorverkoopkortingen, modeshows of andere evenementen. 

Tegoedbon / Kwaliteits garantie

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Mocht u bij nader inzien, doch binnen 8 dagen, toch niet tevreden zijn met u aankopen, dan krijgt u een tegoedbon.

Prijsgarantie

Mocht u een bij ons gekocht artikel binnen 8 dagen na aankoop elders goedkoper vinden (niet afgeprijsd), dan betalen wij u het verschil terug.

Over Katwijk

Katwijk, een dorp met karakter Wat is het eerste dat u te binnen schiet wanneer u denkt aan Katwijk? Waarschijnlijk de visserij, want dit was ooit één van de voornaamste inkomstenbronnen voor de Katwijkers. Nog altijd hangt er de karakteristieke sfeer van weleer, maar tegenwoordig heeft Katwijk veel meer te bieden! Katwijk aan Zee is een gezellige badplaats met ruim 60.000 inwoners en talloze voorzieningen. Niet alleen voor de eigen inwoners, maar ook voor de vele toeristen die er jaarlijks komen. In het gezellige en moderne dorpscentrum vindt u zowel de bekende ketens als lokale winkeltjes. Dit maakt Katwijk het hele jaar door een bezoek waard! Vanaf De Noordduinen bent u binnen vijf minuten in hartje Katwijk. Er is meer dan genoeg te doen in Katwijk: van natuurwandelingen tot sportevenementen, van vuurwerk tot reddingsdemonstraties. Tijdens de zomermaanden kunt u elke dinsdag heerlijk rondstruinen op de gezellige toeristenmarkt in het centrum. Op de tweede zaterdag van augustus zult u uw ogen uitkijken wanneer het Rijnsburgse bloemencorso aan u voorbij trekt. Neem ook eens een kijkje in het Katwijks Museum, met een schitterende collectie van schilders die ooit in Katwijk zijn geweest. Hier is de historie nog altijd voelbaar. In de receptie van De Noordduinen zijn toegangskaartjes verkrijgbaar. Ook de binnenjachthaven is een bezoek zeker waard. Een gezellige dag voor u en uw kinderen is verzekerd met een tocht naar de Kagerplassen met Rederij Triton. Niet alleen Katwijk aan Zee zelf is een reden om naar Recreatiecentrum De Noordduinen te komen. Katwijk is centraal gelegen in de Randstad, wat maakt dat alle grote steden in de Randstad van hieruit goed bereikbaar zijn. Ook Keukenhof ligt op slechts 15 kilometer afstand.