DE 5 BESTE VADERDAG TIPS

De 5 leukste vaderdag tips. Zondag 16 Juli is het weer Vaderdag, verras je papa met het leukste cadeau. Het is altijd lastig om weer iets origineels te verzinnen. Geef jij straks een luxe stijlvolle of juist praktische vaderdag cadeau. Wij geven je de leukste tip; 

 

Ice Watch

ICE smart - de nieuwe revolutie van Ice-Watch!

Ontdek de SMARTWATCH: een verbonden horloge dat zowel surft op de huidige trends als op het DNA van het merk Ice-Watch.

Gevarieerde en kleurrijke wijzerplaten, in overeenstemming met de vakbekwaamheid van het merk, evenals een veelheid aan functionaliteiten die u zullen vergezellen in uw dagelijks leven: zo kleedt u uw pols goed aan voor elk moment van het leven en voor elk seizoen!

  • Waterdichting: IP68 (kan volledig worden ondergedompeld tot een diepte van 1,5 meter)
  • Materiaal van de armband: silicone
  • Materiaal behuizing: metaal
ICE WATCH

Birkenstock

De sandalen voor de man als je het mij vraagt. Deze Birkenstock klassieker is de ideale sandaal voor de zomer. Ze zijn stylisch en bovendien licht van gewicht, gemakkelijk te reinigen, de pasvorm is fantastisch dus je kan er kilometer me maken.

 

Bestel deze brikenstocks

Ik beloof je dat ik 100 word.

In het laatste anderhalf jaar van zijn leven hield Peter R. de Vries in het geheim een logboek bij. Vanaf de dag dat hij in aanraking komt met de kroongetuige in het Marengo-proces tot aan de dag van de aanslag op zijn leven (6 juli 2021), doet hij nauwgezet en bij vlagen met humor, verslag van zijn rol als vertrouwensman van Nabil B.

Parallel daaraan lezen we over de familieman Peter, betrokken vader voor zijn dochter en zoon, opa van zijn kleinkinderen, in de ontroerende en aangrijpende dagboekfragmenten van zoon Royce de Vries (1989), die met dit boek zijn debuut maakt als schrijver. 

Ik beloof je dat ik honderd word is bovenal een boek over een vader en een zoon. Over familiebanden, loyaliteiten, principes, redenen om voor te leven en te strijden. Over je rug recht houden, ‘de weg ertegen’ en een leven dat in het teken staat van de juiste keuzes maken – en daarvoor staan.

Het is een boek dat geen lezer onberoerd zal laten.

Ik beloof je dat ik honderd word.

Holland World Cup 1978 Retro Football Shirt copa.

COPA werd in 1998 opgericht door een voetbalverslaafde die de eerste collectie zorgvuldig samengestelde, traditioneel 'Made in Europe' geproduceerde katoenen voetbalshirts lanceerde. De COPA-collectie is sinds de twee decennia verder uitgebreid met officiële samenwerkingen met clubs als FC Barcelona, Juventus en AS Roma. Onze internationale vooruitzichten betekent dat voetbalfans van over de hele wereld worden verzorgd.

  • Eigenschappen originele vilt-stijl Badge
  • Gemaakt van 50 procent katoen en 50 procent polyester
  • Laat je in het verleden stappen en breng een aantal van de beroemde Nederlandse voetbalwedstrijden naar je kastje
  • Ontwerp dat nauw aansluit bij de originele look en feel
  • Officieel gelicenseerd door de Nederlandse FA
WK shirt!

CHANEL EAU DE TOILETTE VAPORISATEUR

BLEU DE CHANEL is de lof van de mens en zijn vrijheid. Ik heb dit voor mijn man gekocht en hij is er helemaal weg van, de geur blijft lang zitten. Kort om heerlijk. 

Shop dit heerlijke luchtje!
Hulp nodig?
Afspraak maken?