Blog


JE EERSTE LENTE LOOK

Do 11 April 2024

VAN WINTER NAAR VOORJAAR

Een goede manier om je winterkleding te combineren met lichtere stukken voor de lente is bijvoorbeeld het dragen van een gebreide trui met een lichte blouse eronder. Ook kan je een warme vest dragen over een dunne top met een rok of broek. Zo creëer je een gelaagde look die zowel stijlvol als functioneel is.

Daarnaast kan je spelen met accessoires om je outfit een lente-gevoel te geven. Denk aan een kleurrijke sjaal, een lichte hoed of een paar vrolijke oorbellen. Deze kleine details kunnen je look meteen een frisse uitstraling geven.

Kies ook voor lichte en luchtige stoffen zoals katoen, linnen of zijde. Deze materialen ademen goed en zijn perfect voor de lente. Combineer bijvoorbeeld een gebreide trui met een linnen broek voor een comfortabele en trendy outfit.

Met de juiste mix van winterse en lente-items kan je moeiteloos de overgang maken naar het nieuwe seizoen. Dus haal die warme truien maar uit de kast en mix en match met lichte stukken voor een perfecte lente-look!

JE GARDEROBE OP ORDE.

Do 14 Maart 2024

Opgeruimd staat netjes!

Tijd om je kledingkast klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Dus zet je favoriete muziek aan, pak wat lekkers te snacken en ga aan de slag. Sorteer, organiseer en maak ruimte voor frisse voorjaarsoutfits. Weg met die winterkleding en maak plaats voor luchtige items en vrolijke kleuren. Een opgeruimde kast zorgt voor een opgeruimde geest. Let's do this! Maar waar ga je beginnen?

BEST BASICS

Ma 11 Maart 2024

Investeer in Tijdloze Basics!

De basics in je kledingkast zijn het belangrijkste. Investeer in een tijdloze basic omdat je de basics heel vaak in diverse combinaties draagt en zo je key pieces op een fantastische manier kunt stylen.

Basics zijn alle kledingstukken in 1 basis kleur die jij graag draagt. Dit kunnen dus blazers, blousjes, broeken of shirts zijn in het wit, beige, grijs, zwart of bijvoorbeeld donker blauw. Deze tinten kun je combineren met je key-pieces. Haal eruit wat jij graag draagt en shop daar basic items van. In de winkel zijn alle basics aangevuld en op voorraad.

Liefs Daan 

EVEN VOORSTELLEN

Vr 08 Maart 2024

Ik ben Daan eigenaresse van Juffers Fashion & Gifts. Al meer dan 20 jaar werk ik in de fashion/ mode. Op mijn 27ste opende ik de winkel in de princestraat in Katwijk. Dames boetiek aan zee met verschillende merken en accessoires. Door de jaren heen is er veel bijgekomen en zijn wij blijven groeien. Bijvoorbeeld met - en op - social media. Een fantastisch platfom om jullie te kunnen insprireren en via te communiceren. Juffers is uitgegroeid tot een trendy fashionboetiek voor echte fashion lovers, waar je altijd terecht kunt voor een veelzijdige collectie die je voorziet van een complete outfit met schoenen en accessoires. We geven onze klanten graag advies hoe je verschillende stijlen en items met elkaar combineert.

Hulp nodig?
Afspraak maken?