Blog


DE 5 BESTE VADERDAG TIPS

Vr 07 Juni 2024

De 5 leukste vaderdag tips. Zondag 16 Juli is het weer Vaderdag, verras je papa met het leukste cadeau. Het is altijd lastig om weer iets origineels te verzinnen. Geef jij straks een luxe stijlvolle of juist praktische vaderdag cadeau. Wij geven je de leukste tip; 

 

WAS-TIPS

Di 28 Mei 2024

De was doen, tja wij hebben er niet altijd zin in maar als het gedaan is geeft het zin lekker gevoel toch! Let wel op want niets vervelender dan je dure wollen trui die als een baby-truitje de machine uitkomt. Daarom: onze 10 beste was-tips.

JE GARDEROBE OP ORDE.

Do 14 Maart 2024

Opgeruimd staat netjes!

Tijd om je kledingkast klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Dus zet je favoriete muziek aan, pak wat lekkers te snacken en ga aan de slag. Sorteer, organiseer en maak ruimte voor frisse voorjaarsoutfits. Weg met die winterkleding en maak plaats voor luchtige items en vrolijke kleuren. Een opgeruimde kast zorgt voor een opgeruimde geest. Let's do this! Maar waar ga je beginnen?

BEST BASICS

Ma 11 Maart 2024

Investeer in Tijdloze Basics!

De basics in je kledingkast zijn het belangrijkste. Investeer in een tijdloze basic omdat je de basics heel vaak in diverse combinaties draagt en zo je key pieces op een fantastische manier kunt stylen.

Basics zijn alle kledingstukken in 1 basis kleur die jij graag draagt. Dit kunnen dus blazers, blousjes, broeken of shirts zijn in het wit, beige, grijs, zwart of bijvoorbeeld donker blauw. Deze tinten kun je combineren met je key-pieces. Haal eruit wat jij graag draagt en shop daar basic items van. In de winkel zijn alle basics aangevuld en op voorraad.

Liefs Daan 

EVEN VOORSTELLEN

Vr 08 Maart 2024

Ik ben Daan eigenaresse van Juffers Fashion & Gifts. Al meer dan 20 jaar werk ik in de fashion/ mode. Op mijn 27ste opende ik de winkel in de princestraat in Katwijk. Dames boetiek aan zee met verschillende merken en accessoires. Door de jaren heen is er veel bijgekomen en zijn wij blijven groeien. Bijvoorbeeld met - en op - social media. Een fantastisch platfom om jullie te kunnen insprireren en via te communiceren. Juffers is uitgegroeid tot een trendy fashionboetiek voor echte fashion lovers, waar je altijd terecht kunt voor een veelzijdige collectie die je voorziet van een complete outfit met schoenen en accessoires. We geven onze klanten graag advies hoe je verschillende stijlen en items met elkaar combineert.

Hulp nodig?
Afspraak maken?